Casa di moda
.

O nama

Casa di moda je privatna firma iz Jagodine. Osnovna delatnost je nabavka i distribucija bezalkoholnih i alkoholnih pića najpoznatijih svetskih brendova. Firma je generalni distributer za Don caffe, Fructal, Union Smile, Lavazza.. U sklopu firme je i poslovna jedinica "GO Big" koja se bavi veleprodajom pića i ugostiteljskih aparata.

CASA DI MODA    CASA DI MODA

CASA DI MODA    CASA DI MODA

DISKONT PIĆA CDM COMMERCE

U našem diskontu sva roba se prodaje po fabričkim cenama a obezbeden je prevoz FCO kupac. Diskont se nalazi u ul. Kablovska bb u Jagodini. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 35 245716

REKLAMNI MATERIJAL

Kao reklamni materijal za Doncaffe espresso i Lavazza espresso, ekskluzivno klijentu poklanjamo na 6 kg kafe kutiju sećera i određeni broj mešača. Šoljice se na početku saradnje dobijaju u dovoljnom broju.

VELEPRODAJA PIĆA I UGOSTITELJSKIH APARATA "GO BIG"

Naši kvaliteti su precizna isporuka i konkurentne cene na tržištu. Ugostitelj sa prosečnim dnevnim prometom od 8000 dinara godišnje uštedi najmanje 50 000 dinara ako svu robu nabavlja od nas. Pozovite i rešite sve Vaše probleme sa nabavkom robe. PROVERITE ZAŠTO SVI UGOSTITELJI SARAĐUJU SAMO SA NAMA!

CASA DI MODA    CASA DI MODA   CASA DI MODA

CASA DI MODA   

Jedan od segmenata poslovnog sistema je i Select Club, mesto okupljanja poslovnih ljudi i omladine tokom dana i u večernjim časovima. Prijatna atmosfera uz diskretnu muziku, ljubazno osoblje i bogata ponuda pića obeležavaju Select Club kao mesto Vašeg izbora. Uverite se u našu poslovnost i snabdevenost i postanite još jedan član velike porodice naših zadovoljnih klijenata.