Casa di moda
.

Casa di moda je privatna firma iz Jagodine. Osnovna delatnost je nabavka i distribucija bezalkoholnih i alkoholnih pića najpoznatijih svetskih brendova. Firma je generalni distributer za Don caffe, Fructal, Union Smile, Lavazza.. U sklopu firme je i poslovna jedinica "GO Big" koja se bavi veleprodajom pića i ugostiteljskih aparata.

Veliki cenovnik
 

DISKONT PIĆA CDM COMMERCE
U našem diskontu sva roba se prodaje po fabričkim cenama a obezbeđen je prevoz FCO kupac.
Diskont se nalazi u ul. Kablovska bb u Jagodini.
Sve informacije možete dobiti na tel: +381 35 245 716


REKLAMNI MATERIJAL
Kao reklamni materijal za Doncaffe espresso i Lavazza espresso, ekskluzivno klijentu poklanjamo na 6 kg kafe kutiju sećera i određeni broj mešača. Šoljice se na početku saradnje dobijaju u dovoljnom broju.


VELEPRODAJA PIĆA I UGOSTITELJSKIH APARATA "GO BIG"
Naši kvaliteti su precizna isporuka i konkurentne cene na tržištu. Ugostitelj sa prosečnim dnevnim prometom od 8000 dinara godišnje uštedi najmanje 50 000 dinara ako svu robu nabavlja od nas. Pozovite i rešite sve Vaše probleme sa nabavkom robe. PROVERITE ZAŠTO SVI UGOSTITELJI SARAĐUJU SAMO SA NAMA!
 

Jedan od segmenata poslovnog sistema je i Select Club, mesto okupljanja poslovnih ljudi i omladine tokom dana i u večernjim časovima. Prijatna atmosfera uz diskretnu muziku, ljubazno osoblje i bogata ponuda pića obeležavaju Select Club kao mesto Vašeg izbora. Uverite se u našu poslovnost i snabdevenost i postanite još jedan član velike porodice naših zadovoljnih klijenata.