Casa di moda
.
Casa di moda je privatna firma iz Jagodine osnovana 01.06.2000. godina koja je vremenom postala regionalni lider u distribuciji svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, espressa i kafe. Grupaciji “Casa di moda” pripada i “Soda voda d.o.o” koja je nosilac prava i proizvođač trenutno najprodavanije vode u centralnoj Srbiji. Osnovna delatnost ove firme je proizvodnja i punjenje gazirane vode, Soda Vode, kao i najnovije, ekskluzivne, gazirane vode Aquatica. Takođe, ovoj grupaciji pripada i mali lanac maloprodaja pod nazivom “ New City Market” koji je zastupljen u Jagodini, Paraćinu, Despotovcu i Rekovcu kroz koji se trudimo da našim kupcima približimo što veći asortiman robe široke potrošnje po najpovoljnijim cenama.


 

DISKONTI PIĆA "NEW CITY DISKONT"
U Jagodini, Paračinu, Despotovcu i Rekovcu postoje naše maloprodaje pod nazivom "NEW CITY DISKONT" ili "NEW CITY MARKET" u kojima može pronaći veliki broj artikala po fabričkim cenama
Sve informacije možete dobiti na tel: +381 35 245 716

Soda Voda

Soda Voda je najmlađi član gupacije Casa di moda i spadamo u red malih proizvođača gaziranih voda.

  Radimo i razvijamo se u grani industrije koja godinama beleži veliki rast tako da konstantno ulažemo u nove tehnologije i inovacije kako bi bili još konkurentiniji i bolji. Naša po svećenost kvalitetu i dizajnu je garancija vašeg zadovoljstva i nama je čast da udovoljimo najfin ijem ukusu naših potrošača.